NextSales Ambassador Network

Een netwerk voor mensen uit het Europese bedrijfsleven met alle voordelen van andere netwerken en 1 extra: Je betaalt geen lidmaatschap maar kan op een ethisch verantwoorde manier geld verdienen met je deelname.

Wie zijn NextSales Ambassadors?

NextSales Ambassadors zijn mensen die er plezier aan beleven hun kennis, ervaring en netwerk relaties te delen met andere bedrijven en mensen. Het Ambassador Network bestaat uit mensen die hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, bij Defensie of andere overheidsinstanties. Ze hebben rollen vervuld in management, audit, procurement, ICT of als opper-/hoofdofficier en brengen daardoor naast hun kennis en ervaring een uitgebreid netwerk mee. 

Hierdoor zijn we in staat onze klanten op verschillende manieren te ondersteunen, zoals:

  • Het leggen van contacten tussen klanten van NextSales en hun targets (niet alleen een digitale introductie maar meegaan naar de afspraak)
  • Het beoordelen en verder aanscherpen van proposities
  • Het oplossen van problemen/leren hanteren van nieuwe uitdagingen
  • Het ontwikkelen van nieuwe business
  • Het coachen van management in corporates, MKB en Start-ups

En dat is wat een NextSales Ambassador doet!

Kaart van Europe opgebouwd uit mensen

Wat doet NextSales voor haar Ambassadors?

NextSales organiseert hiervoor, onder andere, Ambassador Workshops en Ambassador Meetings. (Bekijk de komende Ambassador Events hier). Daarnaast kunnen Ambassadors inloggen op deze site die naast klant-informatie toegang geeft tot de Ambassador directory en intern sociaal platform.

Bovendien biedt NextSales haar Ambassadors een flexibele werkplek bij NextSales zodat het makkelijker wordt andere Ambassadors te ontmoeten.

En…. prestaties worden beloond. Een gekwalificeerde afspraak met een lid uit je netwerk, een bijdrage aan een offerte-traject, een project in het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties er zijn legio manieren om je kennis en ervaring in te zetten. Bovendien: niets moet, je doet alleen die dingen waar je zin in en tijd voor hebt!

Meer dan 175 Ambassadors

Momenteel hebben we meer dan 175 Ambassadors die een gevarieerde en interessante lijst met klanten ondersteunen. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun commercieel en duurzaamheid ambities te ondersteunen. We hebben naast een grote groep Ambassadors in Nederland ondertussen een aantal Ambassadors in België, Duitsland en Zwitserland. We willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.