Over ons

NextSales Ambassador Network Nederlands

Denktank en netwerk

Een netwerk en denktank met mensen uit het Europese bedrijfsleven, de overheid en wetenschap. Lidmaatschap van het NextSales Ambassador Network biedt: 

 • Contact met andere leden in Ambassador Workshops en Ambassador Events
 • De mogelijkheid om eigen kennis en ervaring over te brengen op de andere leden
 • Informatie over innovatieve diensten en producten op het gebied van IT, High-Tech, Public Safety en Consulting
 • Contact met bedrijven die marktaandeel willen winnen binnen Europa en de mogelijkheid daaraan bij te dragen
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals van de VN
 • Een aantrekkelijk incentive schema

Wie zijn NextSales Ambassadors?

NextSales Ambassadors zijn mensen die er plezier aan beleven hun kennis, ervaring en netwerk relaties te delen met andere bedrijven en mensen. Het Ambassador Network bestaat uit mensen die hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, wetenschap, bij defensie of andere overheidsinstanties. Ze hebben rollen vervuld in management, audit, procurement, ICT of als opper-/hoofdofficier en brengen daardoor naast hun kennis en ervaring een uitgebreid netwerk mee. 

Wat doet een NextSales Ambassador?

Onze Ambassadors ondersteunen bedrijven en NGO’s op verschillende manieren, zoals:

 • Het oplossen van problemen/leren hanteren van nieuwe uitdagingen
 • Het ontwikkelen van nieuwe business
 • Het coachen van management in corporates, MKB en Start-ups
 • Het ondersteunen bij de realisatie van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties
 • Het beoordelen en verder aanscherpen van proposities
 • Het leggen van contacten tussen klanten van NextSales en hun targets (niet alleen een digitale introductie maar meegaan naar de afspraak)

Wat doet NextSales voor haar Ambassadors?

NextSales organiseert hiervoor, onder andere, Ambassador Workshops en Ambassador Meetings. Daarnaast kunnen Ambassadors inloggen op deze site die naast klant-informatie toegang geeft tot de Ambassador directory en intern sociaal platform.

Bovendien biedt NextSales haar Ambassadors een flexibele werkplek bij NextSales zodat het makkelijker wordt andere Ambassadors te ontmoeten.

En…. prestaties worden beloond. Een gekwalificeerde afspraak met een lid uit je netwerk, een bijdrage aan een offerte-traject, een project in het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties er zijn legio manieren om je kennis en ervaring in te zetten. Bovendien: niets moet! Je doet alleen die dingen waar je zin in en tijd voor hebt!

Meer dan 220 Ambassadors

Momenteel hebben we meer dan 220 Ambassadors die een gevarieerde en interessante lijst met klanten ondersteunen. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun commercieel en duurzaamheid ambities te ondersteunen. We hebben naast een grote groep Ambassadors in Nederland ondertussen een aantal Ambassadors in België, Duitsland en Zwitserland. We willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.